Sairaanhoitaja Cynthia Chinatou perusti Omegayksi-yrityksen toiminimenä, jonka jälkeen yrityksen kasvettua toiminimestä luovuttiin ja yrityksestä muodostui osakeyhtiö. Tällä hetkellä Omegayksi työllistää lukuisia hoito- ja siivoustyön ammattilaisia.

Cynthia Chinatou

Toimitusjohtaja

“Valmistuin sairaanhoitajaksi Laurea Ammattikorkeakoulusta vuonna 2012. Sairaanhoitajana työskentelin kotihoidossa, missä huomasin olevan tavallista, että asiakkaan luona käy monta eri hoitajaa lyhyen ajan sisällä.

Hoitotyön luonne vaatii kolmivuorotyöskentelyä, joten pahimmassa tapauksessa useampi eri hoitaja käy saman vuorokauden sisällä asiakkaan luona. Ymmärrettävästi tämä ahdistaa monia asiakkaita.

Perustamani yrityksen ansiosta voin tarjota asiakkaille pysyvän hoitosuhteen ja mahdollisuuden luottaa siihen, että he tietävät, kuka heitä on tulossa hoitamaan. Vakiintuneella hoitosuhteella on mahdollisuus saavuttaa luottamus, jonka ansiosta hoito on henkilökohtaisempaa ja laadukkaampaa. Asiakkaat arvostavat suuresti sitä, että hoitohenkilökunta tuntee heidät ja osaa kohdata heitä arvostavasti ja huomioida yksilölliset tarpeet.

Olen energinen uranainen ja rakastan lapsia. Minulla kolme poikaa ja kaksi tyttöä.”

fi