Untitled design (13)

Siivouspalvelut

Meiltä saat laadukkaan siivousavun kotiisi pääkaupunkiseudun alueella. Tarpeesi mukaan siivouspalvelu voidaan tuottaa kertaluonteisena tai säännöllisenä palveluna, ja otamme halutessasi huomioon myös yksilölliset toiveet.

Suoritamme laadukkaasti myös toimistosiivouksia, muuttosiivouksia, koulu- ja päiväkotisiivouksia, sekä kauppasiivouksia. Otathan yhteyttä niin teemme yrityksellesi tarjouksen.

Kotisiivouspalvelut on mahdollista yhdistää myös muihin palveluihimme, kuten esimerkiksi kotihoidonpalveluihin tai lastenhoitopalveluun. Meillä käy myös palvelusetelit.

Kotisiivouspalvelu sisältää perinteiset kodin siivoustoimet imurointiin, lattianpesuun, pintojen siistimiseen ja keittiö- ja kylpyhuonetilojen puhdistukseen. Palvelua voi räätälöidä vielä monella tavalla, ja pystymme tarjoamaan lisäpalveluina muun muassa lattianvahauksia, ikkunanpesua, vaatteiden huoltoa, sängyn petausta ja roskien vientiä, tavaroiden järjestelyä tai kaupassa asiointia.

Siivouspalveluita omien toiveidesi mukaan. Kertaluontoisesti tai säännöllisesti tuotettuna palveluna.

Räätälöidyt siivouspalvelut tarpeidesi mukaan:

  • Tavalliset siivoustoimet (muun muassa imurointi, pölyjen pyyhkiminen, lattioiden pesu, keittiön puhdistus sekä kylpyhuone- ja wc-tilojen puhdistus)
  • Erikoissiivoukset (muuttosiivoukset, lattianvahaukset, ikkunoiden pesu ym.)
  • Kotipalvelun yhdistäminen siivouspalveluun (muun muassa roskien vienti, vaatehuolto, tavaroiden järjestely, astioiden peseminen, tarpeiden hakeminen esimerkiksi kaupasta tai apteekista)
  • Muut kuin kotisiivoukset kuten myymäläsiivoukset, toimitilasiivoukset, rakennussiivoukset ja perussiivoukset 

Säännöllisesti tuotettavaan palveluun pyrimme saamaan toiveidesi mukaan saman ammattilaisen.

Otathan meihin yhteyttä, niin löydetään paras ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi!

fi