Sairaanhoitaja Cynthia Chinatou perusti Omegayksi-yrityksen toiminimenä, jonka jälkeen yrityksen kasvettua toiminimestä luovuttiin ja yrityksestä muodostui osakeyhtiö. Tällä hetkellä Omegayksi työllistää vakituisesti kolme työntekijää, ja mahdollistaa työnteon lukuisille hoito- ja siivoustyön ammattilaiselle.

 

Cynthia Chinatou

Toimitusjohtaja

“Valmistuin sairaanhoitajaksi Laurea Ammattikorkeakoulusta vuonna 2012. Sairaanhoitajana työskentelin kotihoidossa, missä huomasin olevan tavallista, että asiakkaan luona käy monta eri hoitajaa lyhyen ajan sisällä.

Hoitotyön luonne vaatii kolmivuorotyöskentelyä, joten pahimmassa tapauksessa useampi eri hoitaja käy saman vuorokauden sisällä asiakkaan luona. Ymmärrettävästi tämä ahdistaa monia asiakkaita.

Perustamani yrityksen ansiosta voin tarjota asiakkaille pysyvän hoitosuhteen ja mahdollisuuden luottaa siihen, että he tietävät, kuka heitä on tulossa hoitamaan. Vakiintuneella hoitosuhteella on mahdollisuus saavuttaa luottamus, jonka ansiosta hoito on henkilökohtaisempaa ja laadukkaampaa. Asiakkaat arvostavat suuresti sitä, että hoitohenkilökunta tuntee heidät ja osaa kohdata heitä arvostavasti ja huomioida yksilölliset tarpeet.

Olen energinen uranainen ja rakastan lapsia. Minulla kolme poikaa ja kaksi tyttöä.”

 

Tanja Kyrönlahti

Myyntipäällikkö

“Pyrin pitämään hyvää huolta asiakkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnista. Olen varsinainen joka paikan höylä, ja pyrin tuomaan paljon lisäarvoa ja hyvää mieltä yritykselle. Olen ylpeä omegalainen. Pidän paljon erilaisia lankoja käsissäni ja rakastan koordinoida asioita. Hoidan työssäni asiakassuhteita, ja erityisen tärkeänä pidän asiakastyytyväisyyttä, joka on Omegayhdelle toiminnan kulmakivi. 

Harrastan vapaa-ajalla ulkoilua ja lenkkeilyä. Luonto ja raitis ulkoilma ovat lähellä sydäntäni.”

Caroline Githae-Jansson

Aluevastaava ja vastaava sairaanhoitaja

"Olen työskennellyt sairaanhoitajana yli 15 vuotta sairaaloissa muun muassa neurologiaosastoilla ja kotihoidossa. Olen ollut Omegayhdessä kolme vuotta aluevastaavana ja vastaavana sairaanhoitajana.

Olen suorittanut Health Care Quality Improvement and Leadership Development DQI-tutkinnon. Koulutuksen järjesti Helsingin Yliopisto yhdessä WHO:n kanssa. Minulla on maisterintutkinto hyvinvointipalveluiden johtamisesta."