kelli-mcclintock-Vuum1s92M7M-unsplash

Lastenhoito

Lapsissa on tulevaisuus – kliseinen sanonta, mutta me otamme sen tosissamme. Lasten kokonaisvaltainen hyvinvointi on meille sydämen asia. Otamme vastuun sekä henkisestä että fyysisestä puolesta. Autamme, tuemme, hoivaamme ja kaikki toiminta sujuu ilon kautta!

Tarjoamme erilaisten hoitopalveluiden lisäksi myös lastenhoitopalveluita, ja tarvittaessa myös sairaan lapsen hoitoa omassa kodissa. 

Meiltä saat ammattitaitoisen lastenhoitajan/sairaanhoitajan kotiin lapsesi tarpeiden mukaisesti. Lapsesi sairastuessa pystymme auttamaan tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla. Tarjoamme lastenhoitopalvelua pääkaupunkiseudulla. Luotettavasti ja persoonakohtaisesti.

Lastenhoitopalveluun kuuluu:

  • Perinteinen lastenhoito
  • Äkillisesti sairastuneen lapsen hoito
  • Lapsen voinnin seuranta
  • Tarvittavan lääkityksen antaminen (vanhemmilta lupa) ja tilanteen mukaan yhteys vanhempiin
  • Erityisosaamisena: lapsen trakeostomian hoitaminen

Kaikenikäisille lapsille vaippaikäisestä lähtien. Palveluksessasi!

Olen käyttänyt lastenhoitopalveluita joitakin vuosia, mutta kiireelliset tapaukset ovat olleet välillä liian haastavia. Omegayhdeltä saa luotettavat ja kivat ammattilaiset kotiin nopeallakin aikataululla. Tarvittaessa he voivat hakea jopa lapseni tarhasta ja laittaa kotona ruokaa, jos itse joudun olemaan töissä pidempään. Todella huojentavaa ja suosittelen lämpimästi!

-Mirja Kivinen, Helsinki-

Lastenhoito luotettavasti ja nopealla aikataululla:

Aikaisemmin sovitut pakolliset menot ja lapsi sairastuu, kalenteriin buukattu treffi-ilta puolison kanssa, venyvä työpäivä ja lapsi pitää hakea. Ja lista jatkuu. Onneksi aina ei tarvitse pärjätä yksin. Kertaluontoinen tai säännöllinen lastenhoitoapu voi tuoda arkeesi lisää energiaa. Omegayhden luotettavat ammattilaiset ovat valmiina auttamaan.

fi