Vi styrs av kvalitet och kundnöjdhet

Här är våra tre huvudmål:

Snabbt svar


Vi bedömer våra kunders behov på ett snabbt schema och vi återkommer snabbt till dig.

Kvalitetsservice

Vi erbjuder de överenskomna tjänsterna utan att kompromissa med kvaliteten. Vi satsar på värme och professionalism.

Utmärkt support

Vi hjälper kunderna efter deras servicebehov på ett sådant sätt att det blir så enkelt och bekvämt att bo hemma som möjligt.

Tjänster

Vi erbjuder heltäckande vårdtjänster och stödfunktioner. Kontakta oss eller beställ ett kostnadsfritt kartbesök så hittar vi tillsammans en flexibel servicelösning för dina behov. Servicekuponger är bra för oss. Du kan också göra ett hushållsavdrag på upp till 50 % av avgiften för våra tjänster.

Varför välja oss:

Om du vill, alltid samma medarbetare

Kunden önskar ofta samma sjuksköterska. Vårt mål är att bygga en god långsiktig relation med vår kund. Av denna anledning strävar vi efter att förse varje kund med en personlig anställd. På så sätt kan vi tillföra vardagen i vardagen och förbättra livskvaliteten.

Kvalitetstjänster

Kundnöjdhet är det viktigaste för oss. Vi tror att genom att tillhandahålla kvalitetstjänster bygger vi ömsesidigt förtroende. Vi ser till att kunden blir nöjd med slutresultatet. Vi hoppas alltid på kundfeedback om vår tjänst.

Flexibla avtal

Vi skräddarsyr kontrakt och tjänster för att möta dina behov. Vi gör även individuella besök. Vi är officiell tjänsteleverantör för Helsingfors, Vanda och Esbo kommuner, Lojo och Kyrkslätt. Vi tar även emot servicekuponger.

Blogg

Visste du? – Överleva vintern

Välkommen till Omegayksis nya ’Visste du’-serie, där vi gräver i en rad ämnen och tips, från inblick i företaget till ämnen som rör vår hälsa, samhälle, tjänster och olika uppdateringar. Vi börjar Läs mer…

Ta kontakt

Vårt kontor finns på:

Blåbergsvägen 3 D, 02630 Esbo

Via e-post

info@omegayksi.fi

Vi vill höra från dig!

sv_SE