Omegayksi Oy är ett intressant namn, men vad kan det vara för företag? Omegayhtes namn är ofta missvisande och när du hör talas om företaget för första gången kanske du undrar om det här företaget är en av dessa marknadsförare av fiskoljekapslar. Tja, är Omegayksi Oy ett av de företag som tillverkar fiskolja? Långt ifrån.

Omegayksi Oy är ett företag inom social- och hälsovårdssektorn som huvudsakligen genomför medicinsk behandling och vård i kundernas hem. Detta är förmodligen inte det första som kommer att tänka på för många utifrån företagets namn. Från Omegayhde kan du köpa omsorgstjänster för barn, unga, vuxna och äldre, efter behov av individuell vård. Behandlingsbehovet kan vara engångs-, tillfälligt (en dag eller två) eller mer långvarigt beroende på kundens situation.

Och vilken typ av hemtjänst kan du få från Omegayhte? Du kan be Omegayhtens läkar- och hälsosköterskor i hemmet att bedöma hälsotillståndet, hjälpa till med medicinering, administrera intramuskulära läkemedel, ta blodprover, mäta inflammationsnivån, behandla akuta och kroniska sår, kontrollera och skölja öronen samt lyssna på oro. och även lungorna. Tjänsten kan köpas direkt från Omegayhtis nätbutik omegayks.fi/verkkokauppa, varefter sjuksköterskan ringer upp kunden och avtalar en tid för tjänsten.

Om vårdbehovet mer handlar om att hjälpa till i vardagen, som att ta på sig kläder, röra på sig (för personer med nedsatt rörlighet), duscha, ta medicin, så kan man från Omegayhde få en kontinuerlig hemtjänst för detta i huvudstadsområdet, välfärdsområdet i Västra Nyland och Åbo.

Från Omegayhde kan du också få barnomsorg som en tjänst, antingen genom Länsi Nylands sociala arbete i Länsi Nylandsregionen eller som en privatköpt tjänst hemma i huvudstadsregionen inklusive hela Länsi Nylandsregionen.

Förutom vårdtjänster kan du från Omegayhti få hemstädhjälp för varje hemstädbehov samt städning av företags lokaler. Även insidan av bilen kan dammsugas bekvämt i samband med husstädning eller som en enskild tjänst inköpt till gården.

Från Omegayhde kan du få en mycket bred service i kundens eget hem vid en tidpunkt som passar kunden bäst. Om någon fortfarande undrar om fiskoljekapslar säljs eller tillverkas tillsammans med Omega så är svaret nej! Omegayksi Oy fokuserar på att hjälpa och stödja varje kund i sina egna hem utifrån deras individuella servicebehov. Omegayhtes medarbetare servar varje kund med ett stort hjärta. <3

Kategorier: Blogg

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SE