Omegayksi Oy on mielenkiintoinen nimi, mutta millainen yritys se mahtaa olla? Omegayhden nimi on usein harhaan johtava ja ensimmäistä kertaa yrityksestä kuullessaan saattaa miettiä, että onkohan tämä yritys yksi niistä kalaöljykapseleiden markkinoijista. No,onko Omegayksi Oy yksi niistä kalaöljyä valmistavista yrityksistä? Kaukana siitä.

Omegayksi Oy on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yritys, joka toteuttaa pääasiassa sairaanhoidon ja huolenpidon palveluita asiakkaiden kotona. Tämä ei varmaan monelle ensimmäisenä mieleen tule yrityksen nimen perusteella. Omegayhdestä voi ostaa hoitopalveluita niin lapsille, nuorille, aikuisille ja ikääntyneille yksilöllisen hoidon tarpeen mukaan. Hoidon tarve voi olla kertaluonteinen, tilapäinen (päivän tai pari) tai pidempikestoinen riippuen asiakkaan tilanteesta.

Entä millaista palvelua kotiin Omegayhdestä voi saada? Omegayhden sairaan- ja terveydenhoitajat voi pyytää kotiin arvioimaan terveydentilan, auttamaan lääkityksen ottamisessa, antamaan lihakseen pistettäviä lääkkeitä, ottamaan verinäytteitä, mittaamaan tulehdusarvon, hoitamaan akuutteja ja kroonisia haavoja, tarkistamaan ja huuhtelemaan korvat ja kuuntelemaan huolet ja myös keuhkot. Palvelun voi ostaa suoraan Omegayhden verkkokaupasta omegayks.fi/verkkokauppa, jonka jälkeen hoitaja soittaa asiakkaalle ja sopii palvelun ajankohdan.

Jos hoidon tarve koskee enemmän arkielämässä auttamiseen kuten vaatteiden pukemiseen, siirtymisiin (liikuntarajoitteiset), suihkussa käymiseen, lääkkeiden ottamiseen niin Omegayhdestä saa tätä varten jatkuvaa kotihoidon palvelua pääkaupunkiseudella, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella ja Turussa.

Omegayhdestä saa palveluna myös lastenhoitoa joko Länsi-Uudenmaan sosiaalityön kautta Länsi-Uudenmaan alueella tai yksityisesti kotiin ostettavana palveluna pääkaupunkiseudulla mukaan lukien koko Länsi-Uudenmaan alueen.

Hoidollisien palvelujen lisäksi Omegayhdestä saa kotisiivousapua jokaiseen kodin siivoustarpeeseen sekä siivouksia yrityksien tiloihin. Autonkin sisätilan imurointi onnistuu kätevästi kotisiivouksien yhteydessä tai ihan yksittäisenä palveluna kotipihalle ostettuna.

Omegayhdestä saa hyvin laaja-alaista palvelua asiakkaan omassa kodissa ajankohtana, joka sopii asiakkaalle parhaiten. Jos joku vielä pohtii, että myydäänkö tai valmistetaanko Omegayhdessä kalaöljykapseleita niin vastaus siihen on ei! Omegayksi Oy keskittyy jokaisen asiakkaan auttamiseen ja tukemiseen heidän omissa kodeissaan yksilöllisen palvelutarpeen mukaisesti. Omegayhden työntekijät palvelevat jokaista asiakasta suurella sydämellä. <3

Kategoriat: Blog

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fi