kelli-mcclintock-Vuum1s92M7M-unsplash

Barnomsorg

Barn är framtiden - ett klyschigt talesätt, men vi tar det på allvar. Barnens övergripande välbefinnande är en hjärtefråga. Vi tar ansvar för både den mentala och fysiska sidan. Vi hjälper, stöttar, tar hand om och allt görs med glädje!

Utöver olika omsorgstjänster erbjuder vi även barnomsorg, och vid behov vård av sjukt barn i ditt eget hem. 

Av oss kan du få en professionell barnskötare/sköterska i hemmet efter ditt barns behov. Om ditt barn blir sjuk kan vi hjälpa till med kort varsel vid behov. Vi erbjuder barnomsorg i huvudstadsregionen. Pålitligt och individuellt.

I barnomsorgen ingår:

  • Traditionell barnomsorg
  • Behandling av ett plötsligt sjukt barn
  • Övervaka barnets välmående
  • Administrering av nödvändig medicinering (tillstånd från föräldrar) och, beroende på situation, kontakt med föräldrar
  • Specialkompetens: behandling av ett barns trakeostomi

För barn i alla åldrar från blöjåldern. Till din tjänst!

Jag har använt barnomsorg i några år, men de akuta fallen har ibland varit för utmanande. Från Omegayhde kan du få pålitliga och trevliga proffs till ditt hem, även på ett snabbt schema. Vid behov kan de till och med hämta mitt barn på dagis och laga mat hemma om jag själv måste jobba längre. Riktigt lugnande och jag rekommenderar det starkt!

-Mirja Kivinen, Helsingfors-

Barnomsorg pålitligt och med ett snabbt schema:

Tidigare överenskomna obligatoriska utgifter och barnet blir sjukt, en dejtkväll med maken inbokad i kalendern, en lång arbetsdag och barnet ska hämtas. Och listan fortsätter. Som tur är behöver du inte alltid göra det ensam. Engångs- eller regelbunden barnomsorgshjälp kan ge mer energi till din vardag. Omegayhtis pålitliga proffs är redo att hjälpa till.

sv_SE